FAQ

Hoe kan ik reserveren
Op de homepagina vul je het gewenste aantal pistolen en de gewenste datum in. Je ziet meteen of de pistolen beschikbaar zijn. Klik op RESERVEER. Je ontvangt  een mail met alle gegevens van je reservering en de aanbetaling. De status van je reservering is “in behandeling”. Nadat de aanbetaling is ontvangen, ontvang je een mail met de bevestiging van je nieuwe status “aanbetaald”. Indien je het volledige bedrag hebt betaald, wordt de status “betaald”

Kan ik alleen online reserveren?
Bij voorkeur ontvangen we je reservering via de website. Maar als je liever belt kan dat natuurlijk ook. We zijn te bereiken op 06-52654053 of 06-48150411

Hoe wordt de reservering bevestigd
Je ontvangt  een mail met alle gegevens van je reservering en de aanbetaling. De status van je reservering is “in behandeling”. Nadat de aanbetaling is ontvangen, ontvang je een mail met de bevestiging van je nieuwe status “aanbetaald”. Indien je het volledige bedrag hebt betaald, wordt de status “betaald”

Hoe moet ik betalen?
De aanbetaling doe je direct na ontvangst van de bevestigingsmail. Het resterende huurbedrag en de borg betaal je contant bij het afhalen. De borg krijg je bij het ongeschonden inleveren van de pistolen direct weer terug. Je kan (muv de borg) ook het gehele te betalen bedrag storten op de rekening als je dit liever doet dan contant betalen. De box wordt alleen meegegeven als het bedrag zichtbaar is op de rekening bij het ophaalmoment.

Hoeveel pistolen kan ik reserveren?
Je reserveert minimaal 6 pistolen en maximaal 26. Je hoeft geen even aantal te nemen.

Kan ik ook targets reserveren?
Ja, in de lasergamebox zitten ook 2 targets.

Kan lasergamebox.nl ook voor uitnodigingen en diploma's zorgen?
Ja indien je uitnodigingen en/of diploma's wilt ontvangen dan kunnen wij deze per mail naar je versturen.

Wanneer waar kan ik de pistolen ophalen?
Je haalt de pistolen de avond voor de huur dag om 20:00 uur. Op de huur dag dienen de pistolen om 20:00 uur uiterlijk weer retour te zijn. Je haalt en brengt de pistolen op de nachtegaal 6 in Zeewolde (Horsterveld) Andere ophaaltijden zijn alleen mogelijk na toestemming Lasergamebox.nl

Waar kan ik lasergamen?
Je kan eigenlijk overal lasergamen waar je maar wilt, zowel binnen als buiten. Denk altijd aan de veiligheid van de spelers en eventueel verkeer. Het bos is natuurlijk altijd erg leuk ivm de vele schuilplekken voor de spelers. Let er wel op dat je geen schade toebrengt aan de natuur en eigendommen van anderen.

Hoe werken de pistolen?
De pistolen werken met infrarood en niet zoals de naam doet vermoeden met lasers. Dit is 100% veilig voor de ogen enz.  De pistolen zijn licht van gewicht en uitstekend te hanteren door jonge kinderen. Onze advies leeftijd is vanaf 5 a 6 jaar. Het spel werkt zonder vesten, je moet richten op het pistool van de tegenstander. Als je de tegenstander raakt zie je kort jouw teamkleur oplichten en gaat er een leven verloren op het pistool van je tegenstander.  Na 3 levens ben je af en kan je simpel je pistool herladen om weer mee te spelen. Het bereik  van de pistolen is tot ongeveer 40meter.  In het schemer / donker is het bereik groter en ziet het er spannend uit met de lichtjes op de pistolen. De batterijen zijn altijd 100% vol bij het ophalen van de lasergamebox. De batterijen gaan zeer lang mee. Zelfs bij weekend verhuur hoef je je geen zorgen te maken. Je kan per pistool zelf de teamkleur kiezen. Er zijn 4 verschillende kleuren. In de box zit een uitlegkaart.

Kan ik als ik gereserveerd heb toch nog besluiten de box niet op te halen?
Indien je besluit om de box  toch niet op te halen (bijvoorbeeld door slecht weer) hoef je de verdere kosten niet te betalen. De aanbetaling krijg je niet retour.

Hoe werkt het met de borg?
In de  box zit een lijst met daarop de inhoud van de box. De pistolen worden bij afhalen gedemonstreerd en getest. Bij het ongeschonden inleveren van de box wordt het volledige bedrag direct geretourneerd. Bij diefstal en/of verlies zal de huurder volledig aansprakelijk gesteld worden.

Kunnen de lasergame pistolen tegen regen?
Een lichte regenbui kan totaal geen kwaad, echter flinke regenbuien kunnen de pistolen niet tegen. Je kan er dan voor kiezen om binnen te gaan lasergamen of om de box niet op te halen.

Bel ons!
06-52654053
06-48150411

Of stuur een e-mail!
info@lasergamebox.nl